Beijens ICT levert uitsluitend A-merk producen om de kwaliteit en productiviteit te kunnen waarborgen.

Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor de aanschaf van nieuwe en gebruikte apparatuur, aanleg en onderhoud van (WiFi-) netwerken inclusief metingen en oplossen van storingen, en natuurlijk voor de aanschaf van software licenties zoals Microsoft Office en back-up software.

Geregeld ziet u aanbiedingen bij grote elektronica bedrijven, deze producten zijn specifiek bedoelt voor de consumenten markt en meestal van een lage kwaliteit ten opzichte van de zakelijke producten.

Het verschil zit voornamelijk in de gebruikte onderdelen/hardware in de apparatuur. In de consumenten apparatuur gebruiken ze namelijk goedkopere onderdelen zodat ze de producten tegen een aantrekkelijker prijs kunnen aanbieden, echter komt het geregeld voor dat deze producten defecten vertonen en niet lekker werken: een hoop frustratie die niet nodig is.

In de zakelijke producten gebruiken ze duurdere onderdelen die beter zijn getest en stabieler werken, wat resulteert in een degelijker apparaat zonder storingen en frustraties.

Beijens ICT levert A-producten die veelal bedoelt zijn voor de zakelijke markt, hierdoor zal de aanschaf prijs van het product iets hoger liggen dan van de producten die u ziet in de grote elektronica zaken.

De prijs die wij hanteren is een all-in prijs: Dit betekend dat wij de laptop en/of pc vooraf configureren en de aangeschafte software installeren, u kunt dus direct met de laptop of pc aan de slag.
Mochten er onverhoopt toch hardware storingen optreden dan zullen wij deze binnen de garantietermijn voor u oplossen en eventueel contact opnemen met de fabrikant, wij verzorgen de complete garantie afhandeling.

Enkele voorbeelden van zakelijke producten zijn desktop pc’s, laptops, beeldschermen, dock-stations, muizen/toetsenborden. Maar denk ook aan NAS-systemen om documenten betrouwbaar op te slaan en overal beschikbaar te hebben incl. een goede back-up van de bestanden.

  • Nieuwe computers / laptops
  • Gebruikte computers / laptops
  • inkoop gebruikte computers / laptops
  • Aanleggen en onderhouden netwerken
  • Aanleggen en onderhouden WiFi-netwerken
  • Periodiek uitvoeren van onderhoud aan volledige computersystemen
  • Leveren en plaatsen netwerkapparatuur zoals NAS-systemen en printers